HELLO 2022!

Boldog Új Évet mindenkinek! 🙂

Köszönöm hogy velem tartottatok 2021-ben is! Az elmúlt évek tapasztalatait összegyűjtve tovább finomítottam a kézműves foglalkozások rendszerét, íme az idei újdonságok, friss árak, kedvezmények:

SZOKÁSOS FOGLALKOZÁSI TUDNIVALÓK, ÁR 2022:

Kézműves foglalkozásokat egyedileg egyeztetett bejelentkezéses alapon szoktam tartani, rugalmasan igazodva az igényekhez. Balatonkeresztúron van a műhelyem, itt fogadom az érdeklődőket, tehát a valós munkakörnyezetben lehet agyagozni, korongozni.

Technikai tudnivalók:

-a foglalkozás óradíjas, nem függ a résztvevők számától, lehet hozni a tesót, barátot, barátnőt, stb..(nyilván ha több személy jön, akkor célszerű hosszabb időtartamot belőni)
egy óra 10.000.-ft, ebben benne van az anyag, szerszámok, égetés, korong és egyéb eszközhasználat, stb…ÚJ: idéntől benne van az is, hogy egy választott mázzal lemázazom neked, ha szeretnéd, de nincs lehetőséged második festős-mázazós alkalomra eljönni.

– minimum időtartam ajánlottan 1 óra, tetszés szerinti időtartamra kérhető, így időarányosan alakul az ár is (kicsik vagy nagyon bizonytalanok esetében azért lehet élni fél órás gyors kipróbálási lehetőséggel is!)


-a foglalkozás keretében lehet korongolni és/vagy kézi formázással dolgozni-a készített dolgokat száradás után tudom kiégetni, tehát egy későbbi időpontban kell értük jönni, de el is postázom szívesen-lehetőség van festés-mázazásra is, az egy külön alkalmat jelent égetés után( van olyan gyerkőc, aki nem szívesen hagyja itt a remekművet, főleg a kicsik, persze nyersen is haza lehet vinni óvatosan  )

-hordozható kis Shimpo elektromos korongommal ki tudok települni táborokba, rendezvényekre is, a feltételek ugyanezek, plusz útiköltség ( kitelepülést jelenleg maximum 60-70 km-es körzetben vállalok)


Ha bármi kérdés felmerül még, szívesen segítek, telefonon is kereshettek nyugodtan.

GYAKORI KÉRDÉSEK MÉG ITT: https://kezmuveskeramia.hu/2021/09/27/foglalkozasok-gyik/

A környékről: Balatonkeresztúr, a templommal szembeni üzletsor, kellemes, árnyékos, parkos környezet, közeli, szintén árnyékos parkoló. Étterem, gyógyszertár az üzletsoron, a közelben élelmiszerbolt és játszótér/kondipark.

ÚJDONSÁG 1.: “EGYSZEMÉLYES CSOMAG”

Ha egyedül szeretnél dolgozni, vagy egy személyre ajándékoznál, aki biztos nem hoz magával mást, akkor kedvezményes óradíj érvényesül: 8000.-ft/óra (ugyanúgy időarányos)

ÚJDONSÁG 2.: “REPETA KEDVEZMÉNY”

Ha a foglalkozás után szeretnél még egy alkalomra eljönni, ahol kifested és mázazod a tárgyaidat, akkor a második alkalom árából 20% kedvezményt kapsz.

ÚJDONSÁG 3.: BÉRLET

Ha nagyon lelkes, elszánt és kitartó vagy, akkor jöhetsz többször is, ez esetben egyénileg egyeztetünk időtartamot, és kedvezményes árat. Ez is elérhető egyszemélyes és “haveros-tesós-családos” verzióban is.

Kérdés, egyeztetés, kíváncsiskodás megengedett, sőt..keress bátran az elérhetőségeimen. 🙂

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: