Foglalkozások GYIK

Elmúlt egy újabb nyári szezon, az elsőt “toltuk le” az új műhelyben, ennek örömére összeszedtem egy csokorba, milyen kérdések merültek fel leggyakrabban ezzel kapcsolatban:

-Csak nyáron lehet jönni korongozni?

Most már egész évben lehet jönni foglalkozásra, kivéve a Karácsony előtti hajrát, amikor sok a határidős megrendelés, illetve az ünnepek után, amikor ki kell azt pihennem. 🙂 Tehát csak október végétől január elejéig nincs időpontfoglalási lehetőség.

-Ha hozok barátot/barátnőt/szomszédot/ismerőst, neki is kell külön fizetni?

Nem, a foglalkozás óradíjas, az eltöltött időt kell fizetni, függetlenül attól, hány személy jön. Nyilván ha többen vagytok, több idővel kell számolni. Időarányos az óradíj, ha mondjuk 1,5 óra telt el mire megunjátok, akkor az óradíjat 1,5-tel szorozzuk.

-Van plusz költség az óradíjon kívül?

Nincs, mindent tartalmaz, eszközök, anyag, a segítségem, stb…KIVÉVE: postaköltség, ha nem tudsz eljönni a kiégetett alkotásodért, és szeretnéd, hogy elküldjem.

-Elvihetem amit készítettem?

Természetesen! Akár azonnal is, egy kis papírdobozban, ha nem akarod kiégettetni. Ha égetve szeretnéd, akkor egy későbbi egyeztetett időpontban vissza kell jönnöd érte. Ha nem tudsz visszajönni, mert csak nyaraltál itt pár napot, akkor égetés után szívesen elküldöm postán. (ilyen esetben a postaköltség fizetendő pluszban)

-Hétvégén vagy hétközben lehet jönni?

Az időpontok egyedileg foglalhatók, igyekszem rugalmasan igazodni. Egy alapszabály van: NYÁRON csak hétköznap tudok foglalkozást tartani; ISKOLAIDŐBEN hétköznapok és szombat délelőttök is foglalhatók.

-Más is lesz ott akkor, vagy csak mi?

Egyszerre egy csoportot fogadok, nem kell félni, nem lesznek idegenek. 🙂 Vagyis az lehet, hogy nyáron, a nyitott ajtónál tartott korongozásokat kintről megcsodálják az arra járók, vagy a beeső vásárlók, de alapvetően egyszerre csak az időpontot lefoglaló csapat van a műhelyben, csak velük foglalkozom.

-Ha telefonálok, hogy szeretnék korongozni, akár azonnal/aznap mehetek?

Mivel a foglalkozásra elő kell készíteni a helyet és az eszközöket is, illetve közben folyik a megrendelések készítése, ezért pár nappal előre kell terveznem nekem is, így aznapi időpontfoglalásra nincs lehetőség. Előtte 1-2 nappal célszerű telefonálni, de az is megoldható, hogy akár már júniusban lefoglald az augusztusi korongozós délelőttöd. 😉

-Amit korongozok, rögtön ki is festhetem?

Sajnos nem, mert még friss, nedves, száradnia kell néhány napot, utána égetés jön, majd azt követően lehet csak festeni. Tehát égetés után kifestheted otthon akril festékkel, vagy eljössz egy második alkalommal, ahol kerámiafestékkel és mázzal is díszítheted. (ez utóbbi esetben egy második égetés is szükséges! ) A második alkalom is ugyanúgy óradíjas! (de mivel második, egy kis kedvezmény jár 🙂 )

-Ha ajándékba kaptam a foglalkozás utalványt, akkor is vihetek valakit?

Persze! Nincs plusz költsége, hiszen óradíjas utalványt kaptál. Arra figyelj csak, hogy beleférjetek a kapott időtartamba (mert én is úgy tervezem az időm)

-Ha ajándékba kaptam, mikor mehetek?

Hívj, vagy írj emailt, és egyeztetünk időpontot. 🙂

korongozás

Hírdetés

One Reply to “Foglalkozások GYIK”

  1. Visszajelzés: HELLO 2022! – KeraMici

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: