Ászf, adatvédelem, információk

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a http://www.kezmuveskeramia.hu honlapon végzett tevékenységekre vonatkoznak, a honlapon és a hozzá kapcsolódó közösségi felületeken elérhető szolgáltatás igénybe vételének feltételeit tartalmazzák. A Felhasználó a honlap használatával ezeket a feltételeket tudomásul veszi és elfogadja. A Felhasználók/Megrendelők megrendelésük elküldésével az ÁSZF-ben rögzítettekhez hozzájárulásukat adják, elfogadják, hogy a szerződés írásban megkötöttnek minősül. A felek között létrejött szerződés nyelve magyar. Amennyiben az Felhasználó az ÁSZF-t nem kívánja elfogadni, úgy a rendelés nem lehetséges! Az ÁSZF tartalma megfelel a hatályos jogszabályoknak, az Alkotó (Pappné Erős Judit) művészeti tevékenységének érdekeit figyelembe véve készült,  szabályozza az Alkotó és a Megrendelők termékértékesítés során felmerülő jogait és kötelességeit, védi az Alkotó szerzői jogait, és ismerteti a Felhasználói adatok védelmére vonatkozó irányelveket.

AZ ALKOTÓ ADATAI

Név: Pappné Erős Judit

Székhely: 8800 Nagykanizsa, Fenyő utca 41.

MŰHELY: 8648 Balatonkeresztúr, Iskola utca 4/N

Levelezési cím: 8646, Balatonfenyves, Úttörő utca 183.

Adószám: 56675797-1-40

Email: fazekasmacska@gmail.com

Telefon: 06 30 372 6507

Tárhelyszolgáltató: WordPress.com

TEVÉKENYSÉG

Egyedi, saját tervezésű kerámiák készítése, kerámia kézműves foglalkozások tartása.

MEGRENDELÉS

Történhet emailben, telefonon, vagy a honlaphoz kapcsolt közösségi oldalon ( https://www.facebook.com/keramicikeramia/ )  Telefonos és facebookon történő egyeztetés esetén a megrendelés emailben történő megerősítése minden esetben szükséges, ezzel a Megrendelő az ÁSZF-t elfogadja.

Rendelés vagy készleten lévő tárgyak vásárlása létrejöhet online a  https://keramici.meska.hu/webshopon is, az itt történt vásárláskor a Meska portál felhasználási feltételei és adatvédelmi szabályzata érvényesek.

MEGRENDELHETŐ TERMÉKEK, EGYEDI RENDELÉSEK

A KeraMici kézműves kerámia stílusához igazodó, profiljába tartozó, korábban illetve rendszeresen készített kerámiák, amelyek a honlap jelenlegi Galériájában is szerepelnek. Egyedi megrendelésként ezek személyre, névre szólóra szabhatók a Megrendelő igényei szerint.

Korábban még nem készített kerámiák megrendelése vázlat illetve mintadarab készítése alapján, a Megrendelővel történő egyeztetéssel lehetséges, abban az esetben, ha az nem tér el az Alkotó által használt stílustól, technikáktól, anyagoktól.

Személyre szóló alkotások megrendelése esetén előleg vagy előre fizetés szükséges lehet, ez egyéni megállapodás tárgya, attól függően, hogy a tárgy továbbértékesíthető-e, ha az adásvétel nem jön létre. Nem továbbértékesíthetők a névre szóló tárgyak, továbbértékesíthető lehet viszont az eddigi kollekcióktól eltérő szín, forma, festett figura, stb. Más számára nem értékesíthető alkotások esetében az előlegként fizetett összeg nem kerül visszatérítésre, az Alkotó befektetett munkadíját illetve esetleges anyag-,égetési költségeit fedezi, a Megrendelőnek erről papír alapú számlát állít ki.

Az egyedi termékek Megrendelőit a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében az elállási jog nem illeti meg. 

GARANCIA, ELÁLLÁSI JOG

Az Alkotó az általa készített KeraMici kézműves kerámiákra minőségi garanciát vállal, a kerámiák megfelelnek a mindennapos használat minőségi követelményeinek, étkezési célra alkalmasak, mikrohullámú sütőben használhatók, a felhasznált agyagok és kerámiamázak egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak. Mosogatógép nem tesz kárt bennük, mindemellett a felesleges hosszas áztatás helyett kézi mosogatás javasolt. (Áztatásnál az edények az aljukon futó vékony mázatlan peremen keresztül kevés vizet szívhatnak fel, ami aztán lassan tud csak elpárologni. Kárt nem okoz bennük, de kézi mosogatással ez elkerülhető.) A festések, minták minden esetben nyers máz alatt vagy közvetlenül a nyers mázra kerülnek fel, és a mázzal együtt magas hőfokon vannak beégetve. Az anyagok így homogén módon egybeolvadnak, a minta tartós, nem kopik, nem fakul.

Ha a Megrendelő a megrendelést illetően a vásárlás után meggondolta magát, akkor külön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, de ezt a szándékát 14 munkanapon belül közölnie kell az Alkotó címére küldött levélben, vagy e-mailben. Ezt követően a terméket saját költségén visszajuttatja az eladóhoz. Az elállási jog nem gyakorolható abban az esetben, ha a terméket használatba vették–étkezési célra felhasználták, elmosogatták, stb.

A Vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. névre szóló termék, egyéb feliratos termékek, gravírozás, stb.

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:ITT

SZÁMLÁZÁS

Papír alapú számla a vásárolt tárgyakhoz mellékelve kerül kiküldésre, vagy elektronikusan emailben a fizetést

SZERZŐI JOG

A honlap teljes tartalma, valamint a hozzá kapcsolt közösségi oldal és Meska felület Alkotó által feltöltött kép, videó és írott anyaga szerzői jogvédelem alá esik, kereskedelmi célokra másolni, módosítani tilos! Erre vonatkozólag a Szerzői jogi törvény hatályos jogszabályai irányadóak.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az adatkezelés a hatályos törvénynek megfelelően történik. A honlapon adatgyűjtés, hírlevélküldés, direkt marketing tevékenység nem folyik. A Megrendelők által adataik szolgáltatása önkéntes az Alkotó mint magánszemély részére, azokat az Alkotó csak a megrendelések teljesítéséhez, számlák és fuvarlevelek kiállításához használja fel

Az adatkezelés célja tehát kizárólag a megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos számlázási-, szállítási- és kapcsolattartási feladatok ellátása. Az adatok nem kerülnek nyilvántartásra, megőrzésre. (kivéve számlaadáshoz kapcsolódó jogszabályi kötelezettség) Az adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám.

Az adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra, kivéve a szállításért felelős partnert. (Magyar Posta Zrt. Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Cégjegyzékszám: 01-10-042463)

A honlap új blogbejegyzéseinek követésére lehetőség van a nyitólap oldalsávjában, az emailcím megadásával a wordpress blogmotorja automata üzenetet küld az új cikkek megjelenéséről. A megadott címek további felhasználásra és tárolásra nem kerülnek az Alkotó részéről, a követés beállítása önkéntes és bármikor meg lehet szüntetni.

Az adatkezelő neve: Pappné Erős Judit

Az adatkezelő székhelye: 8800, Nagykanizsa, Fenyő utca 41.

Az adatkezelő elérhetősége: fazekasmacska@gmail.com

Telefon: 06 30 372 6507

Adószám: 56675797-1-40

Az adatkezelés webhelye: https://kezmuveskeramia.hu

Tárhelyszolgáltató: WordPress.com

A Meska kézművesportálon történő vásárlások esetében a Meska szabályzata irányadó, az Alkotó, mint a portál partnere azzal együttműködik.

 

%d blogger ezt szereti: