KAPCSOLAT

KeraMici webshop a Meska kézműves portálon itt: KeraMici

A Meskán elérhető MPL, DPD szállítási lehetőség, többféle választható fizetési mód, bankkártyás fizetés is. Az aktuális készlet folyamatosan frissül, a bolt felületén külön szűrhetők a készleten levő és a rendelésre készülő darabok. Egyedi megrendelés leadása lehetséges, elkészülte után a megrendelő részére lefoglalva kerül feltöltésre a termék.

Ha nem a Meskán akarsz vásárolni:

ÍRJ VAGY HÍVJ! Rendelésed közvetlenül nálam is leadhatod!

Ha a kiválasztott kerámiából épp nincsen kész darab, szívesen készítek belőle újra, kb. 2-3 hetes átfutási idővel. Egyedi elképzeléseket is szívesen elkészítek, ha az általam használt technikákkal és anyagokkal megvalósítható, szintén 2-3 hetes határidővel. A munkafolyamat során emailben fotókat küldök, így folyamatosan egyeztethetjük, hogy az elképzelésnek megfelelő lesz-e a kész kerámia. (konkrét név, dátum, egyedi logó igények esetén előleg fizetése szükséges lehet, ezt előre tudjuk egyeztetni)

Minden megrendelésnél a kész darabról fotót küldök és ha az alapján az alkotás megfelel, létrejöhet a vásárlás. Fizetés történhet előre utalással vagy utánvéttel, szállítás postai MPL csomag.. Ha megoldható, személyes átvétel is egyeztethető a műhelyemben.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

PAPPNÉ ERŐS JUDIT, keramikus

Email: fazekasmacska@gmail.com

Telefonon: 06 30 372 6507

Személyesen (műhely): 8646, Balatonfenyves, Úttörő utca 183.

Szállítási tudnivalók:

– postai úton MPL-lel (törékeny, egy napos kézbesítési idejű küldemény)

  • előre utalásnál 1700.-ft (2 kg felett 2000.-ft)
  • utánvéttel 2000.-ft (2 kg felett 2300.-ft)

-MPL CSOMAGAUTOMATÁBA (csak előre utalásnál)

-sima küldemény 889.-ft

-törékeny 1778.-ft

FONTOS: Törékenyként feladott küldeményekre a posta kártérítési garanciát vállal, ezért fontos, hogy kézbesítésnél figyeljünk a doboz épségére, és ha bármi gond adódna, a csomagolással együtt reklamálhatunk a postán. Ezt minden esetben a címzett teheti csak meg, ne sajnáljuk rá a fáradságot! Igyekszünk nagyon gondosan csomagolni, nagyon elvétve akadt csak sérülés, amit a posta mindig korrekten meg is térített.

futárral ( GLS futárszolgálat–csak a Meskán! Kisebb méretű csomagoknál a vásárló felelősségére, mert futárszolgálatoknál nincs törékenységi garancia)

-budapesti átvételi pont tavasztól karácsonyig lehetőség van Budapesten személyes átvételre a Kincses Somogy termelői és kézműves piac pasaréti átvevőpontján (részletek itt: Kincses Somogy ) //FIGYELEM, FRISSÍTÉS: AZ ÁTVEVŐPONT JELENLEG ÁTMENETILEG ZÁRVA, A VÁRHATÓ ÚJRANYITÁSRÓL FRISS INFORMÁCIÓK A KÉSŐBBIEKBEN. 2018. 08.07.//

Bármi kérdés felmerül, a fenti elérhetőségeken lehet bátran érdeklődni.

%d blogger ezt kedveli: