KAPCSOLAT, VÁSÁRLÁS

EMAIL: fazekasmacska@gmail.com

TEL: 06 30 372 6507

KeraMici webshop a Meska kézműves portálon itt: KeraMici

A Meskán elérhető többféle MPL szállítási lehetőség, többféle választható fizetési mód, bankkártyás fizetés is. Az aktuális készlet folyamatosan frissül, a bolt felületén külön szűrhetők a készleten levő és a rendelésre készülő darabok. Egyedi megrendelés leadása lehetséges, elkészülte után a megrendelő részére lefoglalva kerül feltöltésre a termék.

Ha nem a Meskán akarsz vásárolni:

ÍRJ VAGY HÍVJ! Rendelésed közvetlenül nálam is leadhatod!

Ha a kiválasztott kerámiából épp nincsen kész darab, szívesen készítek belőle újra, kb. 2-3 hetes átfutási idővel. Egyedi elképzeléseket is szívesen elkészítek, ha az általam használt technikákkal és anyagokkal megvalósítható, szintén 2-3 hetes határidővel. A munkafolyamat során emailben fotókat küldök, így folyamatosan egyeztethetjük, hogy az elképzelésnek megfelelő lesz-e a kész kerámia. (konkrét név, dátum, egyedi logó igények esetén előleg fizetése szükséges lehet, ezt előre tudjuk egyeztetni)

Minden megrendelésnél a kész darabról fotót küldök és ha az alapján az alkotás megfelel, létrejöhet a vásárlás. Fizetés történhet előre utalással vagy utánvéttel, szállítás postai MPL csomag.. Ha megoldható, személyes átvétel is egyeztethető a műhelyemben.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

PAPPNÉ ERŐS JUDIT, keramikus

Email: fazekasmacska@gmail.com

Telefonon: 06 30 372 6507

Személyesen (műhely): 8648, Balatonkeresztúr, Iskola utca 4/N

Szállítási tudnivalók:

– postai úton MPL-lel TÖRÉKENYKÉNT (utalásos fizetésnél)

  • előre utalásnál házhoz 3600.-ft 
  • előre utalásnál postapontra (postán maradó) 3220.-ft
  • MPL csomagautomatába 2090.-ft

Egyes kevésbé sérülékeny, kisméretű, jellemzően egy darabot tartalmazó csomagok küldése történhet sima küldeményként is ,törékenységi garancia nélkül, de kizárólag a vásárló saját felelősségére. (tehát ha törik, kártérítés nincs, és sajnos a pótlást, újrakészítést ki kell fizetni)

-postai úton MPL-lel  SIMA küldeményként (utalásos fizetésnél)

  • -házhoz 2060.-ft
  • -postán maradó/postapont 1840.-ft
  • csomagautomata 1200.-ft

UTÁNVÉTES FIZETÉS esetén a plusz költség mindegyik esetben 460.-ft a fenti árakra.

FONTOS: Törékenyként feladott küldeményekre a posta kártérítési garanciát vállal, ezért fontos, hogy kézbesítésnél figyeljünk a doboz épségére, és ha bármi gond adódna, a csomagolással együtt reklamálhatunk a postán. Ezt minden esetben a címzett teheti csak meg, ne sajnáljuk rá a fáradságot! Igyekszünk nagyon gondosan csomagolni, nagyon elvétve akadt csak sérülés, amit a posta mindig korrekten meg is térített.

FOXPOST AUTOMATÁBA: (sima küldemény, nincs törékeny opció) 1200.-ft

GLS futár: 2300.-ft, jellemzően kisebb méretű, egy-két darabos csomagokra ajánlott, kizárólag a vásárló saját felelősségére, mert ennél a lehetőségnél nincs törékeny árura kártérítés sérülés esetén

Bármi kérdés felmerül, a fenti elérhetőségeken lehet bátran érdeklődni.

%d blogger ezt szereti: