Vásárlás, megrendelés, elérhetőségek

Vásárlás, megrendelés menete:

A BOLT menüpontban látható termékek nem az aktuális készletet tükrözik, változó, hogy éppen mi az ami azonnal postázható, és mi az aminek az elkészítésére várni kell, ezért célszerű vásárlás előtt emailben vagy telefonon érdeklődni.

Ha a kiválasztott kerámiából épp nincsen kész darab, szívesen készítek belőle újra, kb. 2-3 hetes átfutási idővel. Egyedi elképzeléseket is szívesen elkészítek, ha az általam használt technikákkal és anyagokkal megvalósítható, szintén 2-3 hetes határidővel. A munkafolyamat során emailben fotókat küldök, így folyamatosan egyeztethetjük, hogy az elképzelésnek megfelelő lesz-e a kész kerámia. (konkrét név, dátum, egyedi logó igények esetén előleg fizetése szükséges lehet, ezt előre tudjuk egyeztetni)

Minden megrendelésnél a kész darabról fotót küldök és ha az alapján az alkotás megfelel, létrejöhet a vásárlás. Fizetés történhet előre utalással vagy utánvéttel, szállítás postai MPL csomag vagy GLS (részletek lentebb). Ha megoldható, személyes átvétel is egyeztethető a műhelyemben.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

PAPPNÉ ERŐS JUDIT, keramikus

Email: fazekasmacska@gmail.com

Telefonon: 06 30 372 6507

Személyesen (műhely): 8646, Balatonfenyves, Úttörő utca 183.

Szállítási tudnivalók:

– postai úton MPL-lel (törékeny, egy napos kézbesítési idejű küldemény)

  • előre utalásnál 1500.-ft (2 kg felett 2000.-ft)
  • utánvéttel 1800.-ft (2 kg felett 2300.-ft)

FONTOS: Törékenyként feladott küldeményekre a posta kártérítési garanciát vállal, ezért fontos, hogy kézbesítésnél figyeljünk a doboz épségére, és ha bármi gond adódna, a csomagolással együtt reklamálhatunk a postán. Ezt minden esetben a címzett teheti csak meg, ne sajnáljuk rá a fáradságot! Igyekszünk nagyon gondosan csomagolni, nagyon elvétve akadt csak sérülés, amit a posta mindig korrekten meg is térített.

futárral ( GLS futárszolgálat–csak kisebb méretű csomagoknál a vásárló felelősségére, mert futárszolgálatoknál nincs törékenységi garancia; ár csomagmérettől függ az aktuális GLS tarifatábla szerint)

Bármi kérdés felmerül, a fenti elérhetőségeken lehet bátran érdeklődni.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: