Korongozási lehetőség, kézműves foglalkozások 2021.

Kicsit késve jelentkezek idén a korábbi évekhez képest az alábbi információkkal, hiszen javában tart a nyár. Persze ebben részben a Covid a ludas, másrészt viszont mégsem késett el senki aki agyagozni szeretne, hiszen az új műhelybe innentől már nem csak nyáron, hanem egész éven át bármikor lehet jönni korongozni! 🙂

Tehát jöjjenek a részletek:

Kézműves foglalkozásokat egyedileg egyeztetett bejelentkezéses alapon szoktam tartani, rugalmasan igazodva az igényekhez. Balatonkeresztúron van a műhelyem, itt fogadom az érdeklődőket, tehát a valós munkakörnyezetben lehet agyagozni, korongozni.

Technikai tudnivalók:

-a foglalkozás óradíjas, nem függ a résztvevők számától, lehet hozni a tesót, barátot, barátnőt, stb..(nyilván ha több személy jön, akkor célszerű hosszabb időtartamot belőni)
-egy óra 8000.-ft, ebben benne van az anyag, szerszámok, égetés, korong és egyéb eszközhasználat, stb…

– minimum időtartam ajánlottan 1 óra, tetszés szerinti időtartamra kérhető, így időarányosan alakul az ár is (kicsik vagy nagyon bizonytalanok esetében azért lehet élni fél órás gyors kipróbálási lehetőséggel is!)


-a foglalkozás keretében lehet korongolni és/vagy kézi formázással dolgozni-a készített dolgokat száradás után tudom kiégetni, tehát egy későbbi időpontban kell értük jönni, de el is postázom szívesen-lehetőség van festés-mázazásra is, az egy külön alkalmat jelent égetés után( van olyan gyerkőc, aki nem szívesen hagyja itt a remekművet, főleg a kicsik, persze nyersen is haza lehet vinni óvatosan 🙂 )

-hordozható kis Shimpo elektromos korongommal ki tudok települni táborokba, rendezvényekre is, a feltételek ugyanezek, plusz útiköltség ( kitelepülést jelenleg maximum 60-70 km-es körzetben vállalok)


Ha bármi kérdés felmerül még, szívesen segítek, telefonon is kereshettek nyugodtan.

A környékről: Balatonkeresztúr, a templommal szembeni üzletsor, kellemes, árnyékos, parkos környezet, közeli, szintén árnyékos parkoló. Étterem, gyógyszertár az üzletsoron, a közelben élelmiszerbolt és játszótér/kondipark.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: