Előre dolgozom…

No hát első bejegyzésként álljon itt egy kis magyarázat, miért van publikálva itt egy félig kész weboldal, amikor még nem is lehet róla vásárolni, sőt vakon nézegelődik az ember, mert még képek sincsenek, hogy miről is beszélünk. 🙂

Az a helyzet, hogy gyermekáldásokból kifolyólag keramikus tevékenységem körülbelül 6 éve szögre akasztottam. Ugyan néha leültem alkotni ezt-azt, de a gyerekek általában még csírájában elfojtották a komolyabb törekvéseket…Ami mondjuk nem is baj, igenis az anyának játszani kell, és szeretek is legózni például, de azzal nem hiszem, hogy fogok pénzt keresni. 😀

Most február van, és a kisebbik lurkó októberben tölti be a hármat, ami azt jelenti, hogy onnantól ismét munkaképes leszek. Válság meg minden ide vagy oda, keményen elhatároztam, hogy csakazértis folytatni fogom a kerámiakészítést. Ahhoz pedig, hogy sikerüljön, időben neki kell fogni az előkészületeknek. És nekifogtam. Azért áll itt tartalmilag még kissé hiányosan ez az oldal.

Az idő még vacak, a műhelyem 6 év kihagyás után siralmas állapotban, a kemencém gyengélkedik, így aztán amíg ki nem tavaszodik, és el nem tudom kezdeni a munka fizikai részét, felépítem online profilomat. Igyekszem gyakran írni, és várom, sőt elvárom az építő kritikát, hozzászólást, ötleteket, igényeket.

Nahát, először azt hittem ez a blogolás nem nekem való, még csak “offline” naplóm sem volt soha az életben, de most meg csak úgy jön magától…:)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: