NAPKÖZIS TÁBOR 2023 JELENTKEZÉS

Ismét szeretettel várok minden 6 évét betöltött gyerkőcöt a KeraMici kerámia táborba! 

A táborban a kerámiakészítés, agyagozás, korongozás, kerámiafestés lesz a középpontban, idén kicsit új formában. Egész napos helyett fél napos foglalkozásokat tervezünk, mert a tavalyi év tapasztalatai alapján itt a vízparton délután már vonzóbb a strand, mint a műhely 🙂 illetve ha a gyerkőc épp a nagyinál nyaral, nem kell egész nap távol lennie, délutánra már otthon lehet, tudnak közös programot is szervezni vele. Így az idei programban már nincs benne az ebéd, csak a tízórait biztosítjuk, ennek megfelelően viszont az ár is kedvezőbben alakul.

TEHÁT AMI ÚJ IDÉN: MINI, 3 NAPOS, DÉLELŐTTÖS TURNUSOK:

-turnusonként hétfőn-kedden-szerdán fazekaskodunk együtt, 9:00-12:30 között.

HELYSZÍN: Balatonkeresztúr, Iskola utca 4/N

IDŐPONTOK:

2022. július 10-12. ; július 24-26.

2022. augusztus 7.-9. ; augusztus 21-23.

ÁRA:

28.000.-ft/3 nap ( tízórai biztosított, ételérzékenységet egyeztetjük)

PLUSZ ÚJDONSÁGOK:

-lehetőség van idén is arra, hogy csak 1 vagy 2 napra csatlakozzon be a gyerkőc, viszont mivel eleve mini üzemmódban leszünk, a fizetendő összeg akkor is a tábor teljes díja (így is kedvezményesebben jön ki még egy délelőtte is, mint az egyéni foglalkozások óradíja)

-tavaly volt igény arra, hogy kisebb, esetleg bátortalanabb gyerekek kísérővel jöhessenek. Természetesen van erre lehetőség: anya/mama/apa is itt lehet, az ő bátorító jelenlétük nem kerül semmibe, részvételük ingyenes! (1 fő kísérő jöhet/gyermek)

Testvérkedvezmény továbbra is van: 10% a végösszegből

A csoportok minimum 4 fő jelentkezése esetén indulnak, maximális létszám 8 fő.

(a kis létszám miatt ha az időpontok hamar betelnek, igény szerint plusz turnust szervezhetünk, amennyiben meg tudjuk oldani)

Jelentkezni az alább található jelentkezési lap kitöltésével tudtok. A helyeket előleg befizetésével lehet foglalni, ami 14.000 Ft.

FONTOS:(Az előleget vissza nem fizetjük, de ha valaki véletlenül mégsem tud jönni a táborba, akkor az összeg nem veszik el, másik időpontban egyéni foglalkozásra beváltható! Idén akár le is vásárolhatod, a készleten lévő kerámiákból, vagy egyedi rendelés leadása esetén is.)

Abban az esetben, ha mégsem jön össze az adott időpontra megfelelő számú jelentkező, és a turnus nem indul, akkor a befizetett előleg természetesen visszajár.

Az elkészített agyagtárgyak égetése benne van az árban. A kiégetett kerámiákért később megbeszélt időpontban lehet visszajönni, illetve kérésre postázom is szívesen.

További információk: 06 30 372 6507

JELENTKEZÉSI LAP ide kattintva: https://forms.gle/UsJCJVJqSmWSbZA28

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: