A tál, ami mindenre jó….

…na azt még nem találtam fel. 🙂  De azért igyekszem. Például készítettem a nyáron rendelésre nagy tányérokat tatár bifszteknek. Itt a lényeg, hogy a hús középen van, a tányér peremén pedig kis mélyedésekben fűszerek. A biztonság kedvéért többet készítettem, mivel főleg a nagy méretű daraboknál számolnom kell a selejteződés lehetőségével is. Most a megmaradt tálak a kezembe kerültek, és hirtelen beugrott pár ötlet, hogy mire is lehetnének alkalmasak. Nekem ezek jutottak eszembe:

Nachos tál. Tortilla chips és mártogatók.
Nachos tál. Tortilla chips és mártogatók.
Gyöngyfűzéshez. Így könnyen és áttekinthetően válogathatók a különböző gyöngyök.
Gyöngyfűzéshez. Így könnyen és áttekinthetően válogathatók a különböző gyöngyök.
Festéshez. A mélyedések a színkeveréshez ideálisak.
Festéshez. A mélyedések a színkeveréshez ideálisak.

Hirtelenjében ezek ugrottak be, mint legkézenfekvőbb felhasználási lehetőségek, de várom a további ötleteket is.

A tálakból van készleten, tetszés szerinti színre tudom mázazni, minta vagy felirat is kérhető rá. Ára 3500.-Ft/db.

Egyébként ez is egy jó és eredeti ajándékötlet, mert akármelyik funkcióját is tekintjük, ajándékozhatjuk úgy, hogy mellékeljük hozzá a “kellékeket”: ha gasztronómiai érdeklődésű illetőnek szánjuk, akkor egy csomag tortilla chipset és szószokat tehetünk mellé; kreatív lányoknak/hölgyeknek különleges gyöngycsomagokat, gyöngyfűző készletet, vagy festékeket-ecsetet. Az még ráadásul hab lehet a tortán, ha a tálat olyan színűre kérjük, ami a megajándékozandó személy kedvence, vagy épp berendezése színeihez illő.

 

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: