T, mint tavasz, tapsifüles, teáskanna……

Na végre nem kell fűteni a műhelyben (sem) így több idő marad korongolni. Vagy nem, mert ha már jó idő van, lehet kertet ásni is például. 🙂 Remélem a sütipecsétes játékra is azért nem érkeznek tömegével a nevezések, mert majdnem mindenki az agrárfejlesztési program részeként az önellátás érdekében ássa a kiskertet. Mint például a Vesd bele magad! program, aminek keretében a kisiskolások vetőmagot kapnak a suliban, és aztán majd dokumentálják, mire jutottak. Az enyémek nagyon lelkesek, pedig a kisebb még nem sulis, csak az a bibi, hogy ásni még egyenlőre nekem kell. Úgyhogy napi kezdő dilemma: ássak vagy korongoljak először? Így aztán elég lassan születtek meg ezek a teáskannák például:

Fiús színekben
Rendelésre klasszikus pöttyösben
Levendulás kancsók

Szép nagyok lettek, kb. másfél literes űrtartalommal, közben pár darab már gazdára is talált, de rendelésre készítek szívesen. Hogy ne csak a nagy méretekről legyen mindig szó, van itt egy klasszikus mokkáskészlet is, már korábban is volt ilyen, de kiegészítettem tejes/tejszínes kiöntővel, meg egy arányosan-aranyosan kicsi kannácskával. A csészéi kb. 1/2-1 dl befogadóképesek, pont egy rövid, erős feketének valók.

Sötét türkiz mokkáskészlet

Érdekes, hogy ugyanez a kanna kicsit más poharakkal, effekt és fehér máz kombinációjával keleties hatást ad, ez itt egy teáskészlet ázsiai módra:

Keleties teázó szett

A csészék itt is 1/2-1 dl közöttiek, a kannácska 3-4 dl-es körülbelül. Miközben ezt mázaztam, eszembe jutott az a szép olvasztott csoki színű mázam.Hát persze, hogy nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam, és ugyanaz a csésze-kanna szett a fényes barna-fehér mázzal teljesen máshogy hat. Tejszínes étcsoki jutott eszembe róla, vagy hasonló forró, édes és tartalmas ital, úgyhogy ez inkább kávés vagy forrócsokis készlet. Szerintem.:)

Forró csokis készlet

Ahogy időm engedi, töltöm fel őket árakkal a *BOLT*ba, addig is emailben lehet érdeklődni felőlük.

Tapsifüleseket is emlegettem a címben, lefotóztam a nyúlkommandót, ahogy szépen sorban üldögélnek a műhelyben. 🙂 Ezek húsvéti függelékek, még égetés előtt. Óvodások fognak nekik örülni, és szépen ki is festhetik őket az oviban a húsvéti készülődés keretében:

Ez még nem a teljes armada, a nyuszik gyorsan szaporodtak tegnap is még, sőt a tojáshozamom sem volt rossz, ahogy a képen is látszik. 🙂

Ééééés zárszóként (meg hogy meghozzam a kedvet a sütipecsétes játékhoz) leleplezem a megnyerhető húsvéti kekszgyártó segédeszközt. Íme a nyeremény nyuszipecsét:

Nyerj meg légyszi 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: