Téli szünet

Aki esetleg többször benéz az oldalra, és szemfüles, nyilván észrevette, hogy kicsit “kigyomláltam” a termékeimet. 🙂

Új év, tiszta lap, értékeljük a tavalyit, satöbbi. Most már van rálátásom egy egész év termésére munka szempontból, úgyhogy ami nem volt tökéletes, legalábbis az én szememben, vagy problémás volt pl. a festék, a technika, azokat kíméletlenül kihajítottam. Úgy gondolom ez segíti a fejlődést is, mármint szakmailag, én legalábbis mindig így a nyugis januári-februári időszakban tudok kicsit előre gondolkodni, vázlatolni, új dolgokat kiötölni. Szóval van aminek mennie kell, hogy helyet adjon az újnak.

Persze maradt kakukktojás, ami például a festék nem megfelelő minősége miatt ki kellett volna, hogy szóródjon, mégis ott maradt. Észrevette valaki? Igen, a gyerek étkészlet. Korábbi írásokban már fejtegettem a festék problémáit, ebbe nem megyek most bele, viszont maga a készlet, tovább fejlesztve más díszítéssel mindenképp helyet követel magának. Akinek van kisgyereke, szembesül nem egyszer a “nem kérem-nem szeretem-nem ízlik” műsorral, amit néha el lehet kerülni a kedvenc tányérkával.  (na nem mindig, a spenót szép tányérban is spenót marad 😀 ) Nálunk legalábbis bevált párszor, úgyhogy a készletek további fejlesztési fázisba léphetnek.

Szóval igen, téli szünet van, a dolgos fajtából. Valamilyen nyugisabb alkotói időszak, vagy minek nevezzem, kreatív pihenés……olyan gombaház-készítős, maszatolós, munkaigényes darabokkal pepecselős napok.

Ja és még lógok pár képpel az ünnepi munkákról, sőt a hírlevelem sem működik még mindig, de most végre talán idő jut rá. 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: