Új év, Új bejegyzés

Hát ennél fantáziátlanabb címet még nem adtam bejegyzésnek, de sebaj.

Minden Kedves Olvasgató Érdeklődőnek Boldog Új Esztendőt kívánok! 🙂

Kicsit döcögősen kezdődik ez a január, igen hideg van, és ez nem igazán ideális műhelymunka szempontjából. Ráadásul a fényképezőgépem is elhalálozott, az új beszerzéséig fotókat sem tudok feltölteni.

Azért nem kell megijedni, lesznek új tartalmak, van jópár új dolog, amit még az ünnepek előtt készítettem, csak nem volt időm fotózni sem. Munka is akad, ilyenkor lehet bent a kandalló mellett az apró, munkaigényes darabokat formázgatni. Ja meg az adminisztráció, papírmunka satöbbi, fúúj. 😛

Korábban tettem már fel ide szavazási lehetőséget, hogy lássam, kíváncsi-e az olvsóközönség egy-egy darab hogyan készül. Úgy látom van rá igény, lesz majd még ilyen is, megígérem.

Hogy adjak tennivalót a kedves érdeklődőknek is, újabb szavazást indítok, amiben arra lennék kíváncsi, milyen kerámiákra van igény mostanában. Ünnepekre mindenki ünnepi termékekkel készül, nálam is így van ez, viszont sokan kerestek ajándékba hasznos holmikat is, ami nem csak időszakosan használható. Szeretném jobban átlátni a keresletet, ezért arra kérek mindenkit, legyen kedves szavazni itt alább, hogy milyen kerámiákat vásárolna/használna/ajándékozna szívesen. Nem muszáj kizárólag a formulához ragaszkodni, nagyon örülnék, ha bővebben, hozzászólásban is olvashatnék néhány véleményt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: