Sz.Sz.K.

…azaz szokásos szolgálati közlemény, mert mindjárt itt a Karácsony. 🙂 Ez mondjuk kicsit hirtelennek tűnik annak fényében, hogy az előző bejegyzésem augusztus eleji, de hála Nektek, mindig van tennivaló a műhelyben, illetve az év eleji kényszerű kemencecsere magával hozta a motivációt a fejlődéshez, az pedig mindig időigényes. Na de ne ugorjunk annyira előre, az újításokat majd megtárgyaljuk januárban, amikor befagynak a mázas vödrök.

Nos tehát: karácsonyra az utolsó rendelési határidő frissen készülő kerámiára DECEMBER.1. Eddig a napig tulajdonképpen bármit lehet rendelni, ez után viszont már csak a készleten levő kerámiákból tudok küldeni, ehhez pedig nagy segítség a Meska, ahol folyamatosan aktualizálom a rendelkezésre álló darabokat.

Általában vannak egyszer égetett, félkész áruk is a műhelyben, ezekből rendelésre tudok igény szerinti színben-mintával-névvel mázazni, ekkor már csak festeni-mázazni és még egyszer égetni kell, ami egy-két napon belül megvan és viheti is a posta vagy a futár. Advent első hétvégéjén igyekszem összeírni és közzétenni miből van még Last Minute lehetőség. Itt is és a facebookon is, hogy ne maradjon le senki.

Utolsó POSTÁZÁSI NAPként DECEMBER 19.-ét (szerda) jelölném meg, bár nyugodtabb lennék ha ez 17.-e lenne, viszont a posta és a futárcégek bíznak magukban, és állítólag felkészültek a rohamra. Azért ne hagyjátok az utolsó pillanatra… 😉

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .