Sárkánymánia

Azt írtam már, hogy a macskák mellett a sárkány a másik kedvenc állatom? De valahogy a sárkány olyan rejtélyes, fenséges és csodálatos lény, hogy eddig nem mertem semmilyen formában megmintázni, gondolván, hogy nem tudom visszaadni azt a varázslatot, ami egy sárkányt körülvesz. Meg igazság szerint azt gondoltam, hogy rajtam kívül nem olyan sok sárkánymániákus rohangál szerte a világon..Aztán találkoztunk Minával, és kiderült, hogy de. 🙂 Vele kooperációban készültek az első tojások, erről már írtam korábban. Aztán persze az is kiderült, hogy ha az ember elkezdi, nem lehet leállni, szépen növekedésnek indult a tojásállomány.

Először kézműves vásárokba nem is vittem ki őket, pont azért, mert azt gondoltam, nem valószínű, hogy ezeket keresik az emberek egy-egy rendezvényen-főleg ha annak tematikája végképp messze jár a sárkányok lakta fantasy világoktól. Aztán úgy alakult, hogy egyszer kivittem egy kis fészket, mert épp kifogytam a hétköznapi edényekből, valamivel kompenzálni kellett a hiányos bögre-készletet. 🙂 Legnagyobb meglepetésemre pont a tojások vonzották legjobban a tekinteteket, kicsiktől a nagyokig. Ez nagy lökést adott a további tervek megvalósításához, sőt az is körvonalazódni látszik, hogy akár lenne igény a meglévő tojásoktól eltérő méretekre is–így egyedi igényekhez igazíthatjuk őket. Azt most még nem árulom el, miben töröm a fejem….:)

Szóval ideje volt szépen rendbe tenni a fészekaljat, és egy helyre gyűjteni az összeset, az oldal fejlécében kiemelt helyre kerültek, mint a sütipecsétek, illetve a *BOLT*-ban is külön polcot kaptak. Jó nézelődést!

DSCF4912

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: