Most jön ami még nem volt!

De most hosszú kísérletezés után már van! 🙂 Cicaitatókat készítettem. 🙂

Bevallom, amikor megkaptam a megrendelést, első hallásra halvány segédfogalmam sem volt, milyen a cicaitató, ugyanis nekem egy elvetemült vidéki vagány tigrisem van, aki csak és kizárólag a kutyus vizes táljából hajlandó inni. (lehet hogy azért tartja a kutyát, hogy ellenőrizze neki a vízminőséget….) Persze gyorsan utánanéztem a dolognak, és kiművelődtem a kereskedelemben kapható kisállat ivókutakból. Hogy ezt kerámiából csináljam meg, arra azért volt szükség, mert a kerámia higiénikusabb a műanyagnál, elkerülhető így az esetleges fertőzésveszély.

Először teljesen szimpla formákkal oldottam meg a prototípust, mert a funkció volt a lényeges, hogy az adott kis szivattyú pontosan a megfelelő helyen és a megfelelő erősségben pumpálja a vizet. Magyarul pont kényelmesen férjen oda a cicapofi, csordogáljon kifelé elegendő vizecske, de ne is spriccelje képen a cucc, ha lehet…Aztán amikor már képben voltam technikailag, akkor jöhettek a dekorációs elemek.

Egyszerű fehér kivitel
Egyszerű fehér kivitel
Domború cicás verzió
Domború cicás verzió
Tappancsos-virágos
Tappancsos-virágos
Békás :)
Békás 🙂
...és gömbhalas :)
…és gömbhalas 🙂

A békás és a gömbhalas a figurák száján csordogáltatja a vizet, ami már lehet hogy kicsit elszállt ötlet volt, de nem bírtam megállni, muszáj volt ilyet is…. 😀

Tehát innentől fogva rendelhető cica ivókút is, szivattyúval, vagy anélkül, tetszés szerinti színben, méretben és dekorációval.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: