Kedvenc megrendeléseim sorozat 1.

Nem tudom jó ötlet-e bejegyzés sorozatot indítani úgy, hogy nem tudjuk mi lesz a folytatásban, de bízom benne, hogy ha minél többen elolvassák, az annál több további egyedi ötletet szül, szóval vágjunk bele.

Nos, a megrendelés mindig egy olyan lehetőség, ahol ha nincs nagyon behatárolva a minta/forma/szín, meg úgy általában az egész koncepció, akkor ki lehet bontakoztatni a fantáziát. Tehát a megrendelés mindig kihívás, hát ha még viszonylag szabad kezet kap hozzá az ember. Ha csak a téma adott, pl. azt tudjuk, hogy az illető mit szeret csinálni, mik a kedvencei, és ebben a témakörben kapjon valami olyan kerámiát ,amit a mindennapokban is használni tud, akár naponta előveszi, na akkor lehet a legtöbb egyediséget belevinni.

Nagyon jó példa erre kedves ismerősünk, Tóth András megrendelése, aki motoros témájú ajándékot szeretett volna készíttetni egy jeles alkalomra. Na itt már felcsillant a szemem, amikor a “motorozás” varázsszó elhangzott. (kiszaladtam leporolni a bukósisakom 🙂 ) Bevillantak a régi Pannóniás motorozások, a motorostalálkozók és börzék hangulata, és már meg is volt az ötlet. Ami az ajándékozandó kerámia napi használhatóságát illeti, itt csak az volt a kérdés, milyen jellegű edényt használ gyakran az illető….

És megszületett a motoros pálinkás készlet:

honda1

honda2

honda3

 

És nem utolsósorban idézem Andrástól, mi is volt az ajándékozás apropója:

“Az esemény elnevezése : Díjkiosztó Gála – MX Mánia Nyugat Kupa Az esemény időpontja volt: 2013.11.16 17:00

Ezt minden évben megrendezik a nyugat Kupa zárásaként. A kupasorozat pályabírói ajándékozták meg eme nemes ajándékkal Rákos Róbert kupasorozat vezetőt és rendezőt. (Aki nem mellesleg jelenleg a motocross magyarországi egyik legmagasabb rangú tisztviselője, szakágvezetője!!!) – amúgy gellénházi fenegyerek, aki imádja és készíti a pálinkát. ”

Hát remélem azóta is egészséggel használják a készletet, részemről mindenképpen öröm volt ,hogy elkészíthettem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: