Tányérkészletek (nem csak) gyerekeknek

Gyerek tányérkészlet

Már egy ideje figyelem az oldalam statisztikáit, és azt látom, hogy az egyik leggyakoribb kereső kulcsszó a “gyerek étkészlet” . Annyira, hogy majdnem minden nap jön erre a kulcsszóra látogató. De nem csak itt az oldalon van rá érdeklődés, mostanában többen is megkerestek ezzel kapcsolatban. Ezért gondoltam, hogy kicsit részletesebben írok róluk.

Ami itt a képek közt látható, természetesen ez is megvásárolható, de valójában inkább mintadarab. Ritkán fordul elő, hogy valakinek pont ez a minta pont ugyanúgy jöjjön be mint nekem, általában a saját részre vásárolt kerámiáknál mindig van igény, hogy valahogy “kötődjön a gazdájához”. Lehet az akár csak egy színárnyalat, vagy egy máshogyan kunkorodó cicabajusz.

Nos erre itt lehetőség van, mivel minden darab teljesen kézimunka a korongolástól a festésig. Így könnyen teljesíthetők az egyedi kívánságok, akár méret-, akár forma-, akár szín-ügyben. Lehet egy kicsit nagyobb, kicsit kisebb, picivel nagyobb vagy picivel kisebb, vagy pont ugyanakkora…(ahogy Besenyő Pista bácsi is megmondta :)…)…szóval az adott készletek bármilyen egyéni igény szerint rendelhetők. A festés is bármilyen lehet, akár névre szóló, feliratos is.

Telefonon, emailben, vagy személyesen is le lehet adni a megrendelést, bármiben szívesen segítek, és a konkrét rendelés leadásától számítva kb. két hét alatt készül el a készlet. Természetesen ez minden más kerámiámra is vonatkozik.

A fent említett gyerekmintás készlet 2200.- Ft/szett  áron rendelhető, a mintadarab pedig 1800.- Ft, ahogy a BOLT-ban is látható. Ez a kedvezményes ár azért alakul így, mert általában az első darabok amolyan teszt jellegűek, az azt követőek mindig tökéletesebbek lesznek az elsőnél. 🙂

FRISSÍTÉS 2012.01.: a festék nem bizonyult megbízhatóan tartósnak, így a készletek továbbra is kaphatóak, rendelhetőek, de más díszítési technikával (lásd: későbbi bejegyzések, BOLT)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: