Nem annyira szolgálati közlemény :)

Kedves Állatbarát Olvasóim!

 Tegnap találtam 3 db gyönyörű kiscicát a telkünk előtt az utcán. Valószínűleg testvérek, 2 fekete és egy tigris, csillogó szép bundájúak, egészséges szemek, fülek, jól táplált, barátságos kis fickók. Mivel ennyire első osztályú cicusok, az a gyanúm, hogy kirakták őket. Sajnos befogadni nem tudom a cicókat, öreg rablókandúrom és a kutyám miatt.(éjjel a fáról szedegettem őket, mert mindenáron be akarnak jönni, csak a kutyi felzavarja őket) Aki esetleg tudna nekik otthont adni, keressen engem itt az oldalamon megtalálható elérhetőségek bármelyikén.

Sürgős lenne, az egyiknek már lehet hogy vmi baja esett, mert reggel óta csak kettő ül a kerítésnél. Nem igazán akarom ideszoktatni őket etetéssel meg ilyesmi, így is képesek ott ülni a kerítés túlsó oldalán egész nap, miközben az innenső oldalról a kutyó kb. 30 cm-ről az arcukba ugat.

Mondjuk nem tudom mennyire célravezető itt a blogon közhírré tenni ezt, hiszen ha valaki 200 km távlatából olvasgat, gondolom nem rohan el idáig azonnal macskát örökbefogadni, de ha mégis, adok hozzájuk saját készítésű cicatálkát. 🙂 …nna így már máris témához kapcsolódik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: