Adatvédelmi tájékoztató

Az adatkezelés a hatályos törvénynek megfelelően történik. A honlapon adatgyűjtés, hírlevélküldés, direkt marketing tevékenység nem folyik. A Megrendelők által adataik szolgáltatása önkéntes az Alkotó mint magánszemély részére, azokat az Alkotó csak a megrendelések teljesítéséhez, számlák és fuvarlevelek kiállításához használja fel

Az adatkezelés célja tehát kizárólag a megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos számlázási-, szállítási- és kapcsolattartási feladatok ellátása. Az adatok nem kerülnek nyilvántartásra, megőrzésre. (kivéve számlaadáshoz kapcsolódó jogszabályi kötelezettség) Az adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám.

Az adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra, kivéve a szállításért felelős partnert. (Magyar Posta Zrt. Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Cégjegyzékszám: 01-10-042463)

A honlap új blogbejegyzéseinek követésére lehetőség van a nyitólap oldalsávjában, az emailcím megadásával a wordpress blogmotorja automata üzenetet küld az új cikkek megjelenéséről. A megadott címek további felhasználásra és tárolásra nem kerülnek az Alkotó részéről, a követés beállítása önkéntes és bármikor meg lehet szüntetni.

Az adatkezelő neve: Pappné Erős Judit

Az adatkezelő címe: 8646, Balatonfenyves, Úttörő utca 183.

Az adatkezelő elérhetősége: fazekasmacska@gmail.com

Telefon: 06 30 372 6507

Adószám: 54633889-1-34

Az adatkezelés webhelye: https://kezmuveskeramia.hu

Tárhelyszolgáltató: WordPress.com

A Meska kézművesportálon történő vásárlások esetében a Meska szabályzata irányadó, az Alkotó, mint a portál partnere azzal együttműködik.

 

%d blogger ezt szereti: