Egyedi megrendelések

Közelednek az ünnepek, ennek apropóján részletezném, hogy lehetőség van ám teljesen egyéni elképzelések alapján megrendelést leadni.

Akár úgy, hogy valami megtetszik a kerámiák közül, de nem egészen ilyen színben/méretben/formában lenne rá igény, vagy akár teljesen egyedi ötlet (rajz, vázlat, fotó, stb..) alapján. Eddig minden kívánságot sikerült teljesítenem, már ami méretben és technikailag kivitelezhető volt, és befért a kemencébe. Ilyenkor általában a munkafolyamatok során többször megmutatom a megrendelőnek, hol áll a dolog, és akkor lehetőség van módosítani rajta. Szerencsére ennek most már nagy távolságok esetén sincs akadálya, amikor nem tudunk személyesen találkozni, akkor emailben küldök részletes képeket a műhelymunkáról.

A teljesség igénye nélkül néhány érdekesebb megrendelésem korábbról: szabványos kályhacsempe díszítő festése, kandallófalba építhető kerámiakép, csempevágó makett :D, elefánt formájú virágtartó, szalámitartó (mini Pick rúd méretű hungarikum 🙂 ), lámpatestek, sellő a kerti tóba…..és még sokan mások.

Sajnos képanyagom ezekről már nincs, remélem a kedves olvasó fantáziáját így is beindítják.

A héten készült például az alábbi reggelizőkészlet, szintén megrendelésre:

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .